ep bloques de celulosa en ence navia
ENCE - Archivo

Ence està aplicant un protocol intern de prevenció contra el coronavirus que està permetent que totes les seves plantes estiguin operant per així poder assegurar el subministrament d'energia elèctrica renovable i de cel·lulosa -material amb el qual es fabriquen productes higiènics de primera necessitat-, béns i serveis bàsics en l'actual situació de pandèmia, va informar la companyia.

  • 3,41€
  • -0,06%

El grup subratlla que la seguretat de les persones "és la prioritat màxima" per a l'empresa, que es va anticipar en l'aplicació de mesures de prevenció i contenció contra el 'COVID-19'.

D'aquesta manera, Ence va indicar que ha extremat les mesures de prevenció a tots els centres operatius i a la cadena de subministrament; mentre que totes les persones l'activitat de les quals ho permet estan teletreballant des del seu domicili.

Així, prop de la meitat de la plantilla de la companyia treballa des del seu domicili, seguint les recomanacions del Govern. A més, i amb l'objectiu de minimitzar els possibles riscos, s'han modificat els torns per al personal de les diferents plantes, la qual cosa permet que actualment no coincideixi treballant presencialment en les mateixes més d'un 12% dels empleats.

Igualment, la companyia paperera i energètica està aplicant estrictes protocols de prevenció per a tots els treballadors de l'àmbit forestal i logístic.

A més de l'adopció d'aquestes mesures, acordades amb els representants dels treballadors i comunicades a l'Administració, la companyia també treballa per contribuir al manteniment de l'activitat econòmica i per protegir i assegurar l'ocupació, en línia amb les indicacions del Govern que les empreses es comprometin amb el manteniment dels llocs de treball.

Noticias relacionadas

contador