ep archivo   fachada de la sede de enagas a 3 de abril de 2023 en madrid espana la empresa nacional
Eduardo Parra - Europa Press - Archivo

El Conseller Delegat d'Enagás, Arturo Gonzalo Aizpiri, ha rebut del CEO d'Aenor, Rafael García Meiro, el certificat de l''Índex de Bon Govern Corporatiu' d'Aenor, que recull les darreres tendències i contempla les millors pràctiques de governança a l'àmbit internacional.

  • 14,17€
  • -0,49%

L'auditoria realitzada per a la concessió d'aquest certificat ha avalat, segons explica la companyia, "el bon fer d'Enagás en la matèria, posant èmfasi en la solidesa del seu model de govern corporatiu, així com en la qualitat i l'accessibilitat de la informació publicada a la seva web corporativa, en línia amb el seu compromís amb la transparència. La companyia ha construït al llarg dels anys una sòlida estructura de govern corporatiu".

"Tant el Consell, com les Comissions de la companyia segueixen les millors pràctiques en composició i funcionament, té separades les figures de Conseller Executiu i President del Consell, compta amb una Consellera Independent Coordinadora i les seves comissions estan presidides per consellers independents. La política de remuneració del Consell d'Administració ha estat elaborada en línia amb els objectius a llarg termini i amb les millors pràctiques de govern corporatiu”, expliquen en un comunicat.

"Per Enagás, obtenir la puntuació més alta (G++) en la certificació a l'Índex de Bon Govern Corporatiu, és un reconeixement al compromís a llarg termini que la companyia té en matèria de govern corporatiu", ha assenyalat el Conseller Delegat d'Enagás, Arturo Gonzalo Aizpiri.

Noticias relacionadas

contador