ep sede central de enagas y logo de la compania
ENAGÁS - Archivo

Enagás puja més d'un 5% aquest dimecres. La cotitzada de l'IBEX 35 "s'està desplaçant lateralment des de 2014, i ho fa dins d'una zona amb el suport als 16,50 euros i la resistència als 24 euros", assenyala l'analista tècnic de Bolsamanía, J.M. Rodríguez.

  • 13,78€
  • 0,44%

"L'interessant és que just els mínims d'aquesta setmana i la passada (17,60 euros) coincideixen amb la seva directriu alcista a llarg termini, i el que està fent és rebotar des d'aquí", afegeix.

Rodríguez continua afirmant que el seu "aspecte a llarg termini segueix sent molt bo, però de moment és només un rebot, i no vol dir que pugui dirigir ara fins als seus màxims històrics, als 24,27 euros". Això sí, no deixa de ser "un títol que es pot mantenir en cartera sense cap problema".

En aquest sentit, Enagás ha estat recentment recomanada per Goldman Sachs, que la va incloure junts amb Santander, ACS, Aedas i Prosegur com les seves favorites 'value' de la borsa espanyola. El banc nord-americà anticipa que els seus títols poden pujar fins a un 40% durant els pròxims mesos després de protagonitzar severes caigudes el 2020.

Noticias relacionadas

contador