ep planta de regasificacion de enagas en cartagena con logo
ENAGÁS - Archivo

Enagás (-3%) torna a ser un dels pitjors valors de l'IBEX 35 aquest divendres. La companyia acumula un retrocés del 5,5% a la setmana, que va començar amb unes alces de l'1,3% per després abonar-se al vermell durant les quatre sessions posteriors. Barclays i JP Morgan han alimentat això rebaixant les seves perspectives de la cotitzada.

  • 13,72€
  • -0,65%

El banc britànic manté el consell d''infraponderar' i n'ha retallat el preu objectiu des dels 19,2 fins als 18,9 euros per acció, i l'entitat nord-americana l'ha mantingut als 17,7 euros, però sí que ha retallat la seva recomanació de 'neutral' a 'infraponderar'.

Tant Barclays com JP Morgan justifiquen la passada de tisora ​​"pels canvis regulatoris a l'últim minut que ha publicat aquest dijous la CNMC de cara a l'etapa 2021-26".

Des d'un punt de vista tècnic, l'analista de Bolsamanía, J.M. Rodríguez, destacava l'11 de desembre que "és un títol d'allò més interessant tot i l'ampli moviment lateral pel qual s'està desplaçant el preu des de 2015". A més, no descartava que "pugui posar rumb des d'aquí a l'important zona de resistència que presenta en els màxims de febrer (també màxims històrics), als 25,16 euros".

Enagás, que acaba de llançar recentment una emissió de bons per 500 milions a 12 anys, ha estat una de les poques cotitzades que ha mantingut sense canvis la seva política de dividends malgrat la COVID-19 i projecta així certa imatge de fortalesa.

Noticias relacionadas

contador