ep archivo   logo de la red social twitter
TWITTER OFICIAL - Archivo

Empreses de capital privat han expressat el seu interès a participar en una operació per Twitter, segons informa Reuters citant persones familiaritzades amb l'assumpte.

Thoma Bravo, una companyia de capital privat centrada en tecnologia, es podia haver posat en contacte amb la plataforma de mitjans socials a la setmana passada per explorar una compra que desafiaria l'oferta de 43.000 milions de dòlars d'Elon Musk.

Apollo Global Management està considerant les formes en què pot proporcionar finançament a qualsevol acord i està obert a treballar amb Musk o qualsevol altre postor, van dir les fonts. La seva participació seria a través de la plataforma d'inversió de crèdit en lloc del negoci de capital privat, van afegir les fonts.

Twitter va adoptar divendres una mesura coneguda com a píndola enverinada per limitar la capacitat de Musk d'augmentar la seva participació a la plataforma de mitjans socials.

El pla està dissenyat per "reduir la probabilitat que qualsevol entitat, persona o grup es faci amb el control de Twitter acumulant accions al mercat sense pagar a tots els accionistes una prima adequada o sense donar al consell d'administració temps suficient per prendre decisions informades", va explicar la companyia en un comunicat.

Elon Musk, conseller delegat de Tesla, que va llançar una OPA sobre Twitter dijous passat a 54,20 dòlars per acció, ha acusat la directiva de l'empresa de no respondre als interessos dels accionistes, ja que no té col·lectivament gairebé cap acció de la companyia.

Noticias relacionadas

contador