ep archivo   fachada de la sede del banco sabadell en la avenida diagonal de barcelona a 11 de enero
Banc SabadellDavid Zorrakino - Europa Press - Archivo
1,87€
  • 0,01€
  • 0,75%

Els clients de Banc Sabadell podran fer ús del servei de pagament mòbil Google Pay a partir del mes de novembre. Aquesta mesura permet fer compres per Internet amb dispositius mòbils, en establiments que es pugui utilitzar una targeta de dèbit o crèdit contactless i en comerços electrònics on estigui operatiu el botó de pagament Google Pay.

Per poder fer ús d'aquesta nova funció, els clients únicament hauran de donar d'alta les targetes del Banc Sabadell, ja siguin de dèbit o de crèdit, a l'aplicació Google Wallet. Tot a través d'una foto o de manera manual, introduint les dades de la targeta a Google Wallet i després verificar la seva identitat a l'aplicació del banc.

Aquest nou servei és apte per a dispositius mòbils amb sistema operatiu Android versió 5.0 o superior i tecnologia NFC i es podrà fer servir per mitjà de telèfons mòbils, rellotges intel·ligents i tauletes compatibles amb Google Wallet.

Anna Puigoriol, directora de targetes de Banc Sabadell, aclareix que "Google Pay dona als nostres clients més opcions per fer els pagaments còmodament i els facilitarem la seva gestió a través d'una única app, Sabadell Móvil, des d'on ja poden realitzar qualsevol tipus de gestió relacionada amb les targetes”.

Amb aquesta innovació, l'entitat bancària amplia la seva oferta de pagament mòbil que actualment ja oferia a través de SabadellWallet, SamsungPay i ApplePay.

Amb aquesta mesura Sabadell pretén aportar als clients totes les opcions de pagament possibles. A més, facilitar-ne la gestió a través de l'aplicació del banc, Sabadell Móvil, "des d'on pot sol·licitar les noves targetes, disposar-ne a l'instant, encendre-les i apagar-les, limitar-ne els usos, gestionar-ne els límits, modificar la forma de pagament, fraccionar les compres, enviar diners a un tercer o al caixer, reclamar operacions no reconegudes, entre d'altres", assegura l'entitat.

Noticias relacionadas

contador