ep archivo   el consejero delegado de banco sabadell cesar gonzalez bueno este jueves en alicante
BANCO SABADELL - Archivo

Els experts de Deutsche Bank han reiterat el consell de compra sobre Banc Sabadell i han elevat el preu objectiu fins als 1,15 euros per acció des dels anteriors 1,05 euros, després d'analitzar els resultats presentats per l'entitat a la setmana passada.

Segons la seva valoració, els resultats han demostrat que Sabadell "està assolint" els seus objectius financers, gràcies a unes xifres "sòlides, impulsades principalment pels ingressos", que han mostrat "un impacte més ràpid del que s'esperava per la pujada de tipus, mentre que els costos i les provisions van romandre sota control".

Tot i això, per a aquests experts, "el més important d'aquests resultats és que, en general, les tendències semblen estar millorant trimestre rere trimestre, cosa que permet una perspectiva de marge net d'interessos NII més positiva en el futur, mentre s'espera que el possible deteriorament de la qualitat dels actius (la principal preocupació habitual) no generi un augment substancial a l'increment de provisions”.

A més d'això, destaquen que "la millora substancial al capital recentment brinda més comoditat i hauria de permetre una millor millora en les polítiques de dividends. En general, creiem que les tendències actuals són convincents i donen suport a la nostra postura positiva".

En aquest sentit, Sabadell va confirmar en presentar resultats que havia aprovat elevar la ràtio de pay-out (percentatge de beneficis que paga com a dividends) "fins a un nivell, almenys, del 40%, i un dividend a compte en efectiu de 0 ,02 euros per acció pagadora el 30 de desembre".

Sobre un possible programa de recompra d'accions, César González-Bueno, conseller delegat de Banc Sabadell, ha comentat que "hem triat acuradament les paraules en parlar sobre el dividend. La ràtio de pay out serà almenys del 40% i dependrà de molts factors. Les recompres d'accions no n'estan excloses, però no hem decidit res en aquest sentit, ni com serà l'import ni l'estructura del dividend, fins que no tinguem els resultats anuals”.

Noticias relacionadas

contador