ep archivo   banco sabadell eleva la remuneracion de su cuenta online al 2 tae para nuevos clientes
David Zorrakino - Europa Press - Archivo

Banc Sabadell i Meridiano han tancat un acord de comercialització d'assegurances de decessos per als deu anys vinents amb la finalitat d'impulsar la contractació d'aquests productes entre els clients particulars i autònoms, i créixer en quota de mercat a Espanya, segons ha comunicat el banc en una nota.

  • 1,89€
  • -0,13%

Dins aquesta aliança, l'entitat financera proporcionarà la seva xarxa comercial a Espanya, que compta amb un total de cinc milions de clients. Així mateix, BanSabadell Seguros Generales, companyia asseguradora participada per Banc Sabadell, i Meridiano han pactat la subscripció en coassegurança d'aquesta nova assegurança de decessos, amb "les millors cobertures a un preu competitiu i amb un servei ecològic i integral adaptat a les noves necessitats en cas de mort i serveis en vida per a la família assegurada", expliquen al comunicat.

El director general de Sabadell Seguros, Bernardino Gómez Aritmendi, afirma que “es tracta del segon coassegurança que realitza la companyia”. Per la seva banda, Sonia Latorre, directora general operativa de Meridiano Seguros, considera que “l'entrada de Meridiano al canal de bancassegurances culmina un 2022 de creixement i grans operacions per a la nostra companyia".

contador