ep supermercado eroski de la calle autonomia en bilbao
EUROPA PRESS

L'Asedas (Associació Espanyola de Distribuïdors, Autoserveis i Supermercats) ha garantit el subministrament de productes a les botigues després que s'hagi obert la circulació als camions. Amb tot, l'organisme demana "comprensió i no fer provisió d'aliments".

"El subministrament està garantit, però hi ha dificultats per subministrar les botigues en algunes zones de Madrid. El producte està disponible, però ens falten alguns carrers importants que encara no estan disponibles", explica el seu director general, Ignacio García Magarzo.

García Magarzo ha explicat que durant la passada matinada ja es va començar a recuperar la circulació de camions, de manera que els productes estan arribant, però el problema ara està en accedir a les botigues. "S'està reposant amb vehicles petits i cal destacar el gran esforç que estan fent els treballadors per subministrar els establiments", ha precisat.

Des de la patronal de Mercadona i Dia tornen a fer una crida a la "tranquil·litat" als ciutadans i els asseguren que disposaran d'aliments, després que amb arribada de la borrasca Filomena diversos supermercats hagin vist esgotats determinats produtos.

"Cal demanar comprensió als consumidors i que no modifiquin els seus hàbits de compra perquè no acaparin aliments", ha recalcat García Magarzo.

Noticias relacionadas

contador