ep el ministro de transportes moviliad y agenda urbana jose luis abalos
EUROPA PRESS/E. Parra. POOL - Europa Press

Espanya torna a poc a poc a posar-se en peu. El transport aeri i ferroviari es va reposant de la borrasca Filomena, que ha paralitzat durant els últims dies tots els serveis cosa que va sembrar el caos al nostre país.

A Madrid, potser la comunitat més afectada, els trens van tornar a sortir aquest diumenge a partir de les 14:00 hores. A Barajas, els avions van tornar a alçar el vol a partir de les 17h.

Així ho va anunciar aquest diumenge el ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, en una roda de premsa posterior a la reunió duta a terme per fer seguiment de la borrasca. En el cas dels AVE, s'espera que "progressivament" reprenguin la seva activitat, si la climatologia ho permet.

Per a això, les instal·lacions d'estacions tan rellevants com Atocha i Chamartín han hagut de ser reparades després d'una "intensa" nit de treball, segons informava Moncloa aquest diumenge. Des del Govern afirmaven sentir-se "optimistes", encara que en qualsevol cas la recuperació d'aquests serveis serà molt gradual, perquè la complicada situació meteorològica persisteix.

Noticias relacionadas

contador