• The New York Times va informar de la relació financera entre Soros i organitzacions que han participat en les recents protestes
  • Els usuaris de les xarxes més favorables a Trump estan sent molt crítics amb George Soros
screenshot 20 01 2017 7 52 52

Els usuaris de les xarxes socials més fidels amb Donald Trump estan duent a terme una campanya en contra del magnat d'origen hongarès George Soros amb el hashtag #SorosForPrison, després que s'hagi conegut que aquest té o ha tingut tracte financer amb almenys 50 organitzacions que han participat en les protestes contra el president dels Estats Units.

La incipient legislatura de Trump segueix aixecant polseguera. Les polèmiques se succeeixen i l'última té a veure amb George Soros, que apareix en el rànquing de Bloomberg de les persones amb més riquesa al món entre els 30 primers, amb un patrimoni benvolgut de més de 25.000 milions de dòlars.

Soros, que va recolzar públicament a la demòcrata Hillay Clinton en la carrera per la Casa Blanca, va tornar a criticar aquest mes a Trump des del Fòrum de Davos, assegurant que és un “estafador” i recomanant als empresaris i als inversors que s'allunyin d'ell. En els últims dies, a més, The New York Times va publicar que el multimilionari d'origen hongarès té o ha tingut relació financera amb més de 50 organitzacions que han fomentat i estat part de les protestes contra Trump, com la Marxa de les Dones.

En les últimes hores els fidels de Trump s'han mostrat crítics amb Soros amb el hashtag en Twitter de #SorosForPrison, en el qual molts usuaris favorables al nou president nord-americà li adverteixen de el “risc” que suposa per al seu mandat el magnat.

Noticias relacionadas

contador