le-chinois-didi-prend-le-controle-du-leader-bresilien-des-vtc-99

Els reguladors xinesos han convocat i entrevistat 11 empreses de transport per carretera per demanar-los que rectifiquin el seu comportament.

El Ministeri de Transport, juntament amb altres organismes reguladors, com l'Administració del Ciberespai de la Xina i l'Administració Estatal de Supervisió del Mercat, van entrevistar conjuntament les empreses, entre elles Didi, T3 i Meituan.

Els reguladors xinesos van al·legar que els serveis estan reclutant conductors i vehicles no aprovats, segons informa CNBC.

"Es requereix que aquestes plataformes comprovin els seus propis problemes, rectifiquin el comportament il·legal, salvaguardin les ordres de mercat de la competència lleial i creïn un entorn sòlid per al desenvolupament saludable de la indústria de viatges a domicili", va dir el Ministeri de Transport.

Les empreses de transport entrevistades pels reguladors van afirmar que intentaran solucionar qualsevol problema i deixaran de contractar conductors no autoritzats, segons el Ministeri de Transport.

Didi ja està sota la pressió dels organismes reguladors, que van obrir una investigació sobre ciberseguretat relacionada amb l'empresa al juny, dies després d'estrena a Wall Street. El gegant del transport per carretera, que té una quota de mercat d'aproximadament el 90% a la Xina, es va veure obligat a deixar de registrar nous usuaris al juliol.

contador