ep los analistas apoyan el plan de negocio presentado por repsol y su atractivo dividendo
REPSOL - Archivo

Repsol segueix sense convèncer els analistes. La petroliera espanyola va donar a conèixer aquest dimarts algunes de les seves dades en el seu 'trading statement', com ara la retallada d'un 8,5% la seva producció d'hidrocarburs el 2020, cosa que no han encaixat bé els experts del mercat.

  • 14,72€
  • -1,87%

Posem per exemple Berenberg. La casa d'anàlisi alemanya reitera el consell de 'mantenir' Repsol, a la qual segueix dedicant un preu objectiu de 9 euros per acció (molt poc per sobre dels 8,63 euros en què cotitza).

Els analistes de Berenberg acusen Repsol d'haver registrat uns "fluixos marges de refinat", que han acabat pesant en els seus comptes a la recta final del 2020. A més, l'alemanya creu que la dvisión 'upstream' de la petroliera "hauria de demostrar alguna millora".

Ull també amb Barclays. L'entitat britànica manté la seva recomanació en 'igual que el mercat' per a Repsol, el preu objectiu del qual també continua sent el de 9 euros per acció. El banc també lamenta els "marges de refinat per sota del que s'esperava" de la petroliera.

"Si mirem des d'un pla més zenital, Repsol té davant seu un alt nombre d'iniciatives de creixement baixes en carboni a mitjà termini, amb possibles catalitzadors per al títol en forma d'OPV de les seves divisions renovables", postil·len els experts de Barclays.

Noticias relacionadas

contador