ep los analistas apoyan el plan de negocio presentado por repsol y su atractivo dividendo
REPSOL - Archivo

A la vista del gràfic setmanal dels títols de la petroliera podem observar com el buit baixista setmanal de març se li segueix ennuegant el títol.

  • 14,72€
  • -1,90%
Análisis Técnico
S1
6.78
S2
8.76
R1
9.19
R2
9.19
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Es pot dir que Santander, l'IBEX i Repsol presenten el mateix aspecte tècnic en el moment actual. I ens referim al fet que cap dels tres ha estat capaç de tancar, o el que és el mateix anular, el buit baixista setmanal de principis/mitjans de març. Aquest nivell en el cas de la petroliera (ajustada la sèrie de preus a l'últim dividend repartit) es troba als 8,76 euros. És cert que aquest s'ha omplert en la seva totalitat, però no s'ha tancat. Per tancar-lo necessitem que el preu es col·loqui per sobre en preus de tancament setmanals. Un tancament setmanal per sobre seria el senyal de fortalesa que fa tant de temps estem esperant.

I si pot ser que, a més, es col·loqui per sobre dels màxims de juny (9,19) millor que millor. Doncs des d'aquest moment tindrem un primer màxim creixent. Mentrestant i tot i els importants rebots dels últims temps seguim tenint impecables màxims i mínims decreixents des dels màxims històrics de 2018 als 14,52 euros.

rep231220
Gràfic setmanal de Repsol

Noticias relacionadas

contador