ep caixabank presenta resultados del tercer trimestre con su consejero delegado gonzalo gortazar
@CAIXABANK
5,09€
  • -0,02€
  • -0,43%

L'entitat bancària CaixaBank ha aprovat dijous durant la junta extraordinària d'accionistes la proposta sobre la fusió amb Bankia. Aquesta operació permetrà crear el primer banc d'Espanya amb un volum d'actius superior als 660.000 milions d'euros, a més de comptar amb més de 20 milions de clients, més de 50.000 treballadors i 6.700 sucursals.

La decisió ha estat presa després que dimarts passat els accionistes de Bankia aprovessin la fusió entre les dues entitats i donessin un pas endavant cap a la creació del primer banc per actius del nostre país.

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, que serà també el primer executiu del nou banc, ha declarat que "l'entitat resultant va ser una entitat forta, ben provisionada i ben capitalitzada". En aquesta línia, ha felicitat el que serà el president del nou CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, per la seva "dedicació, el seu lideratge, la professionalitat i la generositat". "Ha estat un plaer i un privilegi treballar amb tu. Gràcies president", ha afegit.

Des de CCOO, primer sindicat de CaixaBank, han presentat avui un informe que mostra la reducció de llocs de treball al sector financer durant els últims deu anys, de 103.000 treballadors, i han advertit del perill sobre l'ajust de la plantilla a partir del moment de la fusió, que sumarà un total de 51.000 treballadors.

La junta de CaixaBank ha tingut lloc al Palau de Congressos de València, el mateix espai on el passat dimarts els accionistes de Bankia van donar llum verda al projecte de consolidació.

Noticias relacionadas

contador