elon musk twitter

Nou capítol en una de les històries de l'any. Segons informacions de diferents mitjans nord-americans, Elon Musk, conseller delegat de Tesla, podria haver aconseguit aproximadament 7.000 milions de dòlars en compromisos de capital per completar l'adquisició de la xarxa social Twitter per valor de 44.000 milions de dòlars.

D'acord amb les informacions de CNBC, s'espera que Musk actuï com a conseller delegat temporal de la xarxa social de l'ocell blau uns mesos després que es completi la compra.

Aquest mitjà assenyala que entre els inversors que donarien suport a Musk hi ha Larry Ellison, cofundador d'Oracle, que estaria disposat a invertir-hi 1.000 milions de dòlars; Honeycomb Asset Management, que ja va invertir a SpaceX, la companyia espacial de Musk; o el fundador i antic conseller delegat de Twitter, Jack Dorsey, que donaria suport a la compra per part de l'home més ric del món i estaria debatent la possibilitat d'aportar-hi accions "immediatament o abans del tancament de la fusió".

Per la seva banda, The Wall Street Journal assegura que la major aportació provenia del príncep saudita Al-Waleed bin Talal, que desemborsaria gairebé 1.900 milions. Aquest mitjà assenyala que els diners aconseguits reduirien a la meitat la quantitat que Musk necessita per demanar un préstec contra la seva participació a Tesla, així com el saldo d'efectiu que necessita per posar personalment uns 20.000 milions de dòlars.

D'altra banda, Reuters recollia en els últims dies una conversa de l'encara conseller delegat de Twitter, Parag Agrawal, amb els treballadors de la xarxa social, en què assegurava que "una vegada tancat l'acord, no sabem quina direcció prendrà la plataforma". Les declaracions arribaven en ser preguntat sobre un possible retorn de Donald Trump a la xarxa social després de ser permanentment suspès el 2021. Així mateix, Reuters informa que Agrawal, que va substituir Dorsey al capdavant de Twitter el 29 de novembre passat, ha de rebre 42 milions com a compensació si és rellevat del càrrec abans de dotze mesos.

Després de conèixer aquesta informació, les accions de Twitter repunten per sobre del 3% a Wall Street, mentre que Tesla experimenta una retallada de més del 4%.

Noticias relacionadas

contador