cb bill gates short1

Elon Musk podria fer que Twitter "empitjori". Això és el que creu el cofundador de Microsoft, Bill Gates, després que el CEO de Tesla es comprometés a comprar l'empresa de xarxes socials per 44.000 milions de dòlars.

Tot i que reconeix que el temps de Musk al capdavant de Tesla i SpaceX ha estat "al·lucinant", dubta "una mica que això passi aquesta vegada, però hem de tenir una ment oberta i mai subestimar Elon".

"En realitat, podria empitjorar les coses". "Aquest no és el seu historial: el seu historial amb Tesla i SpaceX és força al·lucinant en reunir un gran equip d'enginyers i prendre les persones que van treballar en aquests camps d'una manera menys audaç i realment mostrar-los", ha dit Gates durant la seva intervenció a la Cimera del CEO de The Wall Street Journal.

Gates, a més d'expressar els seus dubtes sobre com Musk canviarà Twitter si assumeix la propietat, també ha reconegut la seva preocupació per la difusió d'informació errònia a les plataformes de xarxes socials. De fet, ha llançat diverses preguntes sobre quin és l'objectiu de Musk amb Twitter i si la campanya per promoure la llibertat d'expressió és sensata.

A més, el cofundador de Microsoft ha posat èmfasi que els "bons missatges" han de ser transmesos per persones de confiança a la comunitat, com a líders polítics i ètnics.

Noticias relacionadas

contador