ep archivo   palas de aerogeneradores fabricadas por gamesa
EUROPA PRESS - Archivo

Des de la patacada de mitjans de juliol la cotització de Siemens Gamesa ha anat recuperant posicions sense fer gaire soroll, rebotant un 25% des de la zona de mínims anuals (21,02).

  • 18,05€
  • 0,00%
Análisis Técnico
S1
21
S2
26.50
R1
28.92
R2
28.92
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Des que Siemens Gamesa va marcar màxims anuals i històrics a principis d'any als 39,35 euros el preu es troba encaixat dins d'un canal baixista de llibre, de manual. Rebotant des de la base d'aquest (suport) i corregint cada vegada que arriba a la part alta. De manera que el rebot del 25% després de la dura correcció de mitjans de juliol s'ha frenat, al cèntim, a la part alta del canal baixista.

Així mateix, ha emplenat també en la seva totalitat l'imponent buit baixista de la sessió del 15 de juliol, però no l'ha tancat o el que és el mateix anul·lat. Per tancar-lo necessitem que el títol es col·loqui en preus de tancament per sobre dels 26,28 euros. De la qual cosa es dedueix que en aquest moment tenim el valor a nivells de resistències molt importants: el buit baixista i la part alta de canal. Anem a veure què ens diu el preu durant els propers dies, si és capaç de saltar per sobre o per contra se'ns va a baix.

gamesa310821
Gràfic diari de Siemens Gamesa

Noticias relacionadas

contador