ep la aerolinea polaca lot exigira a boeingcompensacionlos problemas del
LOT
184,95$
  • 1,99$
  • 1,09%

La crisi dels Boeing 737 MAX s'ha cobrat la seva primera víctima. David L. Calhoun ha estat nomenat nou president i CEO de la companyia en substitució de Dennis A. Muilenburg, que hi ha renunciat a efectes immediats.

Els canvis a la cúpula directiva de Boeing han tingut una bona acollida al mercat de valors, tant que els títols de la companyia s'han revalorat a aquestes hores de dilluns un 2,7%.

Igualment, Lawrence W. Kellner es convertirà en president de la Junta. Tots dos nomenaments tenen com a objectiu portar a la companyia un compromís renovat i una millor comunicació amb els reguladors i els clients perquè els 737 MAX puguin tornar a operar de manera segura.

El director financer de Boeing, Greg Smith, exercirà com a CEO interí durant el breu període de transició, mentre que Calhoun renúncia als seus compromisos no relacionats amb Boeing.

El Consell d'Administració creu que era necessari un canvi de lideratge per restaurar la confiança en l'avanç de la Companyia a mesura que es treballa per reparar les relacions amb els reguladors, els clients i totes les altres parts interessades.

Noticias relacionadas

contador