boeing-pres-de-racheter-le-fournisseur-de-pieces-aeronautiques-klx
167,22$
  • 0,41$
  • 0,25%

Boeing ha anunciat que durant el tercer trimestre d'aquest any va guanyar menys. La seva facturació ha caigut fins als 19.980 milions de dòlars davant els 25.150 milions registrats durant el mateix període de l'exercici anterior. La xifra se situa lleugerament per sobre de les expectatives, cosa que ha provocat que les accions de la companyia pugin més d'un 2,5% a Wall Street.

Els resultats presentats aquest dimecres reflecteixen una pèrdua d'ingressos, a causa de les menors entregues del seu model d'avió 737. La dada podria haver estat pitjor si no arriba a ser per les majors vendes dels seus avions de defensa i comercials.

Pel que fa al benefici per acció (BPA), la companyia nord-americana ha aconseguit 1,45 dòlars per títol, una xifra que se situa força per sota de la previsió del mercat, que esperava que arribés als 2,08 dòlars.

Boeing també ha donat a conèixer que segueix desenvolupat actualitzacions de programari i capacitació per al 737 MAX i continua treballant amb la FAA i les autoritats mundials d'aviació civil per completar els passos restants cap a la certificació i la preparació perquè torni a circular.

"La nostra principal prioritat segueix sent el retorn segur del 737 MAX, i estem fent un progrés constant", ha assegurat el president i director executiu de Boeing, Dennis Muilenburg. "També hem pres mesures per aguditzar encara més l'enfocament de la nostra companyia en la seguretat dels productes i serveis i seguim complint amb els compromisos dels clients i capturant noves oportunitats amb els nostres valors de seguretat, qualitat i integritat sempre a l'avantguarda".

Noticias relacionadas

contador