ep presidente ohl juan miguel villar mir
Juan Miguel Villar Mir, expresident d'OHL

L'expresident d'OHL, Juan Miguel Villar Mir, ha estat imputat en la investigació del 'cas Lezo'. Al costat d'ell han estat cridats a declarar altres 52 persones entre el 12 de setembre i el 31 d'octubre. Segons informa el diari El País, entre els investigats també hi deu ser la dona d'Ignacio González, Lourdes Cavero i l'exgerent del PP madrileny Beltrán Gutiérrez investigat en el cas Púnica.

El titular de Jutjat d'Instrucció número 6 de l'Audiència Nacional, Eloy Velasco, ha aixecat parcialment el secret del sumari d'aquesta causa, que divideix en sis peces separades. La primera causa i principal correspon amb l'expansió del Canal d'Isabel II per Sud-Amèrica, en concret, amb les adquisicions d’Inassa i Emissao.

En segon lloc apareix el camp de golf dels terrenys del Canal al districte madrileny de Chamberí. La tercera peça seria les referents a les irregularitats en l'adjudicació del tren de Navalcarnero. En quart lloc, el jutge centrarà en el suposat finançament il·legal del PP a través del 'cas Lezo'. Finalment, la investigació se centrarà en Mercasa, la societat pública dels mercats majoristes de tot Espanya.

Noticias relacionadas

contador