ep abengoa 20190625192202
EUROPA PRESS - Archivo
0,02€
  • 0,00€
  • 0,00%

El jutge titular del Jutjat Mercantil número 3 de Sevilla ha dictat un acte pel qual determina l'homologació judicial de l'acord de reestructuració d'Abengoa.

D'aquesta manera, el jutge ha declarat irrescindible l'acord així com els negocis, actes, pagaments i garanties que resultin de l'execució.

Abengoa va anunciar el passat 26 d'abril l'efectivitat del seu contracte de reestructuració i l'acord que va aconseguir amb els impugnants del deute financer objecte de reestructuració el 2017 amb els quals mantenia oberts litigis.

El 2018, Abengoa va registrar unes pèrdues de 1.498 milions d'euros, enfront dels guanys de 4.278 milions d'euros durant l'exercici anterior, a causa principalment de l'efecte d'incloure el deute 'New Money 2' i 'Old Money' en el valor de reemborsament, parcialment compensats per la venda de la seva participada en Atlantica Yield.

No obstant això, el grup d'enginyeria i energies renovables ha assenyalat que aquest efecte seria revertit en finalitzar la reestructuració financera i el deute tornaria a registrar-se a valor raonable.

Noticias relacionadas

contador