ep abengoa 20190627123204
EUROPA PRESS - Archivo
0,02€
  • 0,00€
  • 0,00%

Abengoa ha finalitzat la construcció, subministrament, muntatge i posada en marxa d'un projecte de transmissió a Oman, compost de dues subestacions i 60 quilòmetres de línies aèries per a la companyia elèctrica de transmissió del país, per a la Oman Electricity Transmission Company (OETC, per les sigles en anglès).

Segons ha informat la companyia energètica espanyola en una nota, es tracta de dues subestacions de 132 i 33 kilowatts (kW) i una línia aèria de 132 kW, el principal repte tècnic de a qual ha estat travessar les zones muntanyoses de l'interior del país.

El projecte ha consistit en més de dos milions d'hores de treball segures i sense accidents de treball amb baixa, per la qual cosa ha rebut diversos reconeixements per part de l'OETC durant la fase de construcció, com el premi per la consecució de més d'1,5 milions d'hores treballades sense accidents amb baixa o el primer premi en la campanya de la setmana de la seguretat i la salut.

Abengoa està establerta a Oman des de 2012 i aquest és el segon projecte de transmissió que completa de manera satisfactòria al país, després de la subestació d'Al Dreez que, juntament amb aquest últim projecte, s'inscriu als plans d'inversió de l'OETC amb l'objectiu de reforçar i ampliar la xarxa elèctrica d'Oman.

Amb la finalització d'aquest projecte, Abengoa consolida la seva presència al mercat de l'Orient Mitjà i manté la seva posició com a referent dins el sector de la transmissió elèctrica, amb més de 27.000 quilòmetres i gairebé 330 subestacions a tot el món durant els últims 15 anys.

Noticias relacionadas

contador