• La companyia segueix apostant per la tercera major economia de tot Àsia
lei jun xiaomi portada

El gegant xinès Xiaomi vol que els proveïdors dels components dels seus telèfons intel·ligents es mudin a l'Índia. Un negoci que potencialment pot generar una inversió de fins a 2.500 milions de dòlars (2.035 milions d'euros) i crear fins a 50.000 nous llocs de treball al país indi.

La mudança de Xiaomi a l'Índia encaixaria amb la política que està duent a terme el primer ministre Narendra Modi, que vol convertir el seu país en el gran centre de fabricació a escala mundial per impulsar així el creixement de l'ocupació en la qual, en aquests moments, és la tercer major economia de tot Àsia.

El gegant tecnològic va acollir dilluns passat una reunió amb els seus 50 principals proveïdors al país indi

Xiaomi és actualment el líder del mercat de telèfons intel·ligents a l'Índia, després de destronar el seu rival directe Samsung. Segons informa 'Reuters', el gegant del telèfon intel·ligent va celebrar dilluns passat una cimera a Nova Delhi amb els seus 50 proveïdors a escala global, a la qual, a més, van assistir alts càrrecs del govern indi.

Xiaomi afirma que en tenir lloc la mudança del negoci d'aquests 50 proveïdors a l'Índia, on actualment té sis plantes de fabricació de telèfons intel·ligents, generaria un impacte econòmic positiu de fins a 2.500 milions de dòlars i 50.000 nous llocs de treball al gegant asiàtic, que a l'actualitat és el seu principal mercat només per darrere del xinès.

El gegant tecnològic xinès buscarà, a més, durant els propers mesos, a assentar les bases del seu negoci als Estats Units, un mercat en el qual la companyia va assegurar que vol entrar i en aquests moments es troba alineant els seus "recursos" per evitar l'ensopegada allà de la seva rival Huawei.

Noticias relacionadas

contador