• A més, organitzarà "diferents ofertes i sortejos" a través de la seva pàgina web oficial entre aquest divendres i diumenge
ep ofertasblack fridayxiaomi
XIAOMI

La companyia tecnològica Xiaomi ha anunciat que celebrarà el seu primer Black Friday a Espanya amb diverses promocions a la seva pàgina web, Mi.com, entre les quals destacarà la venda de 50 'smartphones' al preu d'un euro. Així mateix, l'empresa xinesa rebaixarà els preus de diversos productes del seu catàleg a les seves dues botigues físiques, ambdues situades a Madrid.

Xiaomi ha detallat aquest dijous a través d'un comunicat les ofertes que contempla el seu primer Black Friday a Espanya, després de la seva arribada al país el passat 7 de novembre. Així, el fabricant asiàtic ha anunciat que entre aquest divendres i diumenge organitzarà "diferents ofertes i sortejos" a través de la seva pàgina web oficial, que complementaran els descomptes de productes.

Com a principal reclam d'aquesta campanya de Black Friday, Mi.com posarà 50 'smartphones' en venda al preu d'un euro cadascun. Aquesta promoció començarà a les 13:00 hores d'aquest divendres i acabarà a les 23:59 hores de diumenge. Els terminals a la venda amb aquest cost especial són 10 unitats de Mi 6, 20 unitats del Redmi Note 4, en la seva versió amb 4 gigabytes de RAM, 64 gigabytes de memòria interna i color negre, i 20 unitats del Redmi 4A, l'edició de 16 gigabytes d'emmagatzematge intern i color gris.

El lloc web oficial de Xiaomi també inclou un joc interactiu que consisteix en un martell digital amb el qual cal trencar diversos maons que amaguen diferents premis, des de cupons de descompte de cinc o deu euros per comprar dispositius Mi 6, Redmi Note 4 o Redmi 4X, fins vals per aconseguir gratis un Mi Mix 2 o un Mi A1.

OFERTES EN BOTIGUES FÍSIQUES

A les dues botigues físiques que la companyia xinesa ha obert a Espanya fins al moment, ubicades als centres comercials La Vaguada i Xanadú, totes dues a Madrid, les ofertes tindran una durada de quatre dies, del 24 al 27 de novembre. Allà, els consumidors hi podran trobar els 'smartphones' Redmi 4A, edició de 16 GB de memòria interna, a 94 euros, cinc menys que el seu preu habitual de 99, i Redmi Note 5A a 119 euros, deu euros més barat que el seu valor habitual.

A més, diversos dels dispositius tecnològics de la gamma Mi Ecosystem de la marca també estaran rebaixats a les Mi Stores autoritzades, amb descomptes de fins a 30 euros. Entre d'altres productes, la càmera Mi Sphere costarà 269,99 euros, el seu preu habitual és de 299,99 euros, la Mi Action Camera 4K costarà 119,99 euros, enfront dels habituals 134,99 euros, i el 'SmartWatch' Amazfit Pace tindrà un preu de 119,99 euros, 15 menys que el seu preu habitual.

Noticias relacionadas

contador