• Altres empreses subministraran peces tècniques i esportives, sabates negres amb cordons, vestits d'aigua, granotes reflectants...
el corte ingles

La Guàrdia Civil vestirà amb roba d'El Corte Inglés. El gegant de la distribució s'ha adjudicat el lot que va treure a concurs el Ministeri de l'Interior per subministrar els uniformes als agents d'aquest cos de seguretat per un import de 866.550 euros, tal i como publica aquest dimarts el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

El contracte, dividit en diferents lots, té un valor estimat de més de 8 milions d'euros

A la mencionada referència del BOE, s'explica que El Corte Inglés va presentar l'oferta que ha aconseguit la puntuació més alta en l'aplicació dels criteris per a l'adjudicació d'aquest lot del contracte, dividit en diferents paquets per proporcionar diversos articles de vestuari i equipament a diferents Unitats de la Guàrdia Civil, amb un valor estimat de més de 8 milions d'euros.

La Prefectura d'Assumptes Econòmics de la Guàrdia Civil també ha adjudicat aquest contracte en la part tèxtil a les empresesa UTE Suministros Especiales Miltec i Sagres per 1,06 milions d'euros i 3,13 milions d'euros, respectivament.

Juntament amb elles han estat seleccionades Iturri, Calzados Fuensalida, Fábrica Española de Confecciones i Manufacturas Aura, que s'encarregaran de peces tècniques i esportives, calçat tècnic, vestits d'aigua o granotes reflectants, entre d'altres coses.

contador