El Corte Inglés vestirà a la Guàrdia Civil per 866.550 euros

L'empresa s'ha adjudicat el lot que va subhastar el Ministeri de l'Interior per a l'uniforme dels agents

  • Altres empreses subministraran peces tècniques i esportives, sabates negres amb cordons, vestits d'aigua, granotes reflectants...
Bolsamanía
Bolsamania | 23 ago, 2016 11:46 - Actualitzat: 12:26
el corte ingles

La Guàrdia Civil vestirà amb roba d'El Corte Inglés. El gegant de la distribució s'ha adjudicat el lot que va treure a concurs el Ministeri de l'Interior per subministrar els uniformes als agents d'aquest cos de seguretat per un import de 866.550 euros, tal i como publica aquest dimarts el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

El contracte, dividit en diferents lots, té un valor estimat de més de 8 milions d'euros

A la mencionada referència del BOE, s'explica que El Corte Inglés va presentar l'oferta que ha aconseguit la puntuació més alta en l'aplicació dels criteris per a l'adjudicació d'aquest lot del contracte, dividit en diferents paquets per proporcionar diversos articles de vestuari i equipament a diferents Unitats de la Guàrdia Civil, amb un valor estimat de més de 8 milions d'euros.

La Prefectura d'Assumptes Econòmics de la Guàrdia Civil també ha adjudicat aquest contracte en la part tèxtil a les empresesa UTE Suministros Especiales Miltec i Sagres per 1,06 milions d'euros i 3,13 milions d'euros, respectivament.

Juntament amb elles han estat seleccionades Iturri, Calzados Fuensalida, Fábrica Española de Confecciones i Manufacturas Aura, que s'encarregaran de peces tècniques i esportives, calçat tècnic, vestits d'aigua o granotes reflectants, entre d'altres coses.

contador