ep corte ingles 20181105140302
EUROPA PRESS - Archivo

El Corte Inglés i AliExpress han arribat a un acord per obrir una 'pop up' al centre comercial de Sanchinarro (Madrid), segons ha anunciat aquest dimarts el grup de distribució, que ha ressaltat que es tracta d'una iniciativa pionera, ja que és la primera botiga temporal que la plataforma d'origen xinès inaugura a un centre comercial a Espanya.

Aquest espai experimental estarà disponible fins al 18 de novembre amb una oferta que inclou una selecció de diversos productes i que comptarà també amb activitats especials tant a la botiga temporal com a través de les xarxes socials.

La 'pop up' oferirà productes de tecnologia, mobilitat, àudio i llar, com patinets elèctrics, robots aspiradors o auriculars amb connectivitat Bluetooth, a preus "molt atractius" per celebrar l’'11 de l’11', és a dir, el 'Single's Day' (Dia del Solter) que ja comença a denominar-se en altres països com a Dia Mundial del Shopping.

AliExpress compta amb una de les comunitats socials més actives i creatives d'Espanya i ha dissenyat l'espai per promoure la interacció amb els seus visitants que permet descobrir una nova experiència de compra. Per això, la 'pop up' ofereix una decoració atractiva que convida els clients a gaudir de l'espai, segons ha explicat el grup de distribució.

Espanya representa un dels principals mercats per a la plataforma xinesa

A més, amb motiu de l’'11 de l’11', que per primera vegada AliExpress celebrarà durant dos dies, l’11 i el 12 de novembre, s'instal·larà a la 'pop up' una pantalla en la qual els visitants podran fer-se fotografies utilitzant múltiples filtres per personalitzar-les, imprimir-les i compartir-les a les seves xarxes socials.

AliExpress també durà a terme diverses activitats a través de les seves xarxes socials: els usuaris podran participar i involucrar-se en el Single’s Day (Dia del Solter), utilitzant el hashtag #AliExpressPopUp, i podran optar a guanyar diferents productes exposats a la botiga temporal. D'aquesta manera, la plataforma d'origen xinès que pertany al Grup Alibaba, tria per primera vegada un minorista espanyol per celebrar l’'11 de l'11'.

L'esdeveniment, llançat a la Xina el 2009 com a Single’s Day (Dia dels Solter) i que ara comença a conèixer-se com el Dia Mundial del Shopping, és el major festival de compres global. L'any passat es van assolir durant aquest dia, a través de les plataformes del grup, unes vendes de 25.000 milions de dòlars (21.901 milions d'euros) a tot el món.

Espanya representa un dels principals mercats per a la plataforma xinesa, de manera que des de fa anys col·labora amb socis locals per apropar l'experiència al client espanyol oferint un alt nivell d'entrega i servei.

Noticias relacionadas

contador