• El contracte es va formalitzar l'1 de juliol
  • La DGP assegura que s'ha concedit el contracte a la filial d'El Corte Inglés "per ser l'única empresa licitadora i complir amb el que estableixen els plecs de bases"
el corte ingles

Informàtica El Corte Inglés (IECISA) s'ha adjudicat un contracte amb el Ministeri de l'Interior per al manteniment de llicències de programari corporatiu de gestió d'esdeveniments de la Direcció General de Policia (DGP) per 225.683 euros, segons publica aquest dijous al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

El concurs per a la licitació d'aquests serveis es va publicar el passat 17 de febrer i s'ha realitzat mitjançant tramitació ordinària en un procediment obert. La data de formalització del contracte va tenir lloc l'1 de juliol, encara que la seva formalització es va proposar el passat 26 de maig.

En concret, la Divisió Econòmica i Tècnica de la Direcció General de Policia ha adjudicat a la filial d'El Corte Inglés la contractació dels serveis de manteniment de llicències de programari corporatiu de gestió d'esdeveniments basats en Tecnologia BMC.

EL'import del pressupost final del contracte és de 273.076,73 euros

El pressupost base de licitació era d'un import net de 243.000 euros i d'un import total de 294.030 euros. Finalment, s'ha adjudicat a IECISA per un import net de 225.683,25 euros i un import total de 273.076,73 euros.

Segons destaca la Divisió Econòmica i Tècnica de la Direcció General de Policia, el contracte s'ha adjudicat a la filial d'informàtica d'El Corte Inglés "per ser l'única empresa licitadora i complir amb el que estableixen els plecs de bases".

Noticias relacionadas

contador