• El seu president, Dimas Gimeno, ha insistit en la necessitat de forjar aliances per competir amb els grans gegants
ep presidentecorte ingles
EUROPA PRESS

El president d'El Corte Inglés, Dimas Gimeno, ha assegurat que és el moment de fer "grans inversions" de cara al futur, ja que considera que el format dels grans magatzems té una "gran futur" a l'actualitat.

"És el moment de fer grans inversions i de tenir l'estructura adequada per finançar totes les noves iniciatives. Volem ser una empresa molt moderna, conscient del que està passant al comerç i cal estar preparats per als canvis que estem veient i als quals cal adaptar-se ràpidament", ha assegurat Gimeno durant la seva participació al World Retail Congres, que s'està celebrant aquesta setmana a Madrid.

El president d'El Corte Inglés ha reiterat que el format de grans magatzems té un "gran futur". "Els grans magatzems han de marcar la diferència i són extraordinaris. Ens estan tractant de matar fa molt de temps, però el gran magatzem pertany a la societat i a la ciutat. Ara es tracta de trobar el que ens fa diferents", ha indicat.

"Som una empresa sense comparació, que compta amb 94 centres repartits per tot Espanya i venem moltes categories des de moda a accessoris, alimentació. Els grans magatzems ofereixen l'oportunitat de cenyir-se a aquesta estratègia més tradicional, cal transformar-los en un lloc on no només es pot comprar, sinó també que puguin fer de magatzems", ha explicat.

Així, Dimas Gimeno ha recordat que actualment tenen el compromís de lliurament en dues hores. "Però si es fan bé les coses, es podrien repartir comandes en 30 minuts, que seria un temps imbatible. Podem marcar la diferència amb els grans actors del mercat", ha recalcat.

REITERA LA NECESSITAT D'ALIANCES AL SECTOR

D'altra banda, Dimas Gimeno ha aprofitat la seva presència en aquest fòrum internacional per tornar a demanar col·laboració i aliances per poder competir amb gegants com Amazon o Alibaba. "És el moment de col·laborar. Els temps en què els minoristes anaven cadascuns pel seu compte s'ha superat. És el moment de trobar els que ens uneix, compartir-ho encara que pugui ser complicat, i establir aliances", ha reiterat.

El president d'El Corte Inglés torna així a reiterar la necessitat de tenir unes regles de joc homogènies perquè tots els operadors del sector al detall puguin competir en igualtat de condicions.

Noticias relacionadas

contador