ep el presidente ejecutivo de telefonica jose maria alvarez pallete interviene en una nueva edicion
Eduardo Parra - Europa Press

El Consell d'Administració de Telefónica està reunit aquests dies per actualitzar el seu pla estratègic amb l'objectiu d'aconseguir un reconeixement més gran del mercat.

  • 4,22€
  • 1,73%

Segons publica El Confidencial, José María Álvarez-Pallete i els seus consellers analitzaran un informe estratègic de la consultora McKinsey per traçar les grans línies estratègiques de cara als propers anys.

Entre els punts fonamentals, destaca la divisió Telefónica Tech, que està considerada una de les palanques de creixement del grup i en què es podria donar entrada a un soci financer.

Un altre dels pilars serà el desenvolupament de les xarxes de fibra òptica al Regne Unit i possibles mesures per reduir encara més el deute del grup, en un escenari de tipus d'interès a l'alça.

A més, el Consell reflexionarà sobre la tokenització dels actius i el metavers, amb la intenció que es pugui convertir en una font d'ingressos per a l'operadora.

La nova estratègia de Telefónica no serà tan rupturista com altres vegades i mantindria el focus a Alemanya, Brasil, Espanya i Regne Unit com a mercats clau.

Noticias relacionadas

contador