ep archivo   el presidente de telefonica jose maria alvarez pallete durante la junta general de
Marta Fernández Jara - Europa Press - Archivo

Citi retalla aquest dijous el preu objectiu de Telefónica fins als 3,80 euros des dels 4,50 euros anteriors, alhora que reitera el seu consell de neutral. Aquest nou preu està pràcticament al nivell actual al qual cotitza l'operadora, als 3,5 euros.

  • 3,96€
  • 1,18%

Aquests analistes expliquen que les pujades de preus al segment premium de Telefónica i alguns dels seus competidors "haurien de tranquil·litzar" el mercat pel que fa a combatre les pressions inflacionistes dels costos. "La qüestió és el "churn" (taxa d'abandonament) resultant i fins a quin punt la competència, com Digi, se'n poden aprofitar", comenten.

En el cas de Telefónica, Citi afegeix que també estan valorant els diversos factors que impulsen el FCF (flux de caixa lliure) / deute net el 2022 i 2023. En aquest sentit, preveu un deute net "àmpliament estable" el 2023 i un lleuger descens del FCF subjacent al proper any a causa dels majors costos d'interès i arrendaments i un menor benefici del capital circulant.

Tècnicament, els experts de Bolsamanía subratllen que l'operadora està donant forma a un retrocés temporal al nivell de 3,50 euros. "A dia d'avui es manté viu el rebot, per la qual cosa estarem molt pendents d'un atac als màxims del dia 10 d'aquest mes que presenta als 3,68 euros. Si aconsegueix superar aquests preus, és molt probable que puguem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 4 euros”, expliquen.

Noticias relacionadas

contador