ep archivo   el consejero delegado de applus joan amigo
Europa Press - Archivo

El Consell d'Administració d'Applus té una "opinió positiva" sobre l'OPA "no sol·licitada" que Amber Equity -vehicle inversor de les societats I Squared i TDX- va llançar aquest dijous a un preu de 9,75 euros per acció. Aquest preu supera l'oferta d'Apollo, que va llançar una oferta per Applus el 30 de juny passat als 9,50 euros per acció.

  • 12,70€
  • 0,16%

"El Consell d'Administració de la societat acull l'interès no sol·licitat a la societat i té actualment una opinió positiva sobre l'oferta competidora (d'I Squared i TDX), ja que proporciona als seus accionistes l'opció de monetitzar la seva inversió a la societat amb una prima sobre el preu de cotització no afectat de les accions i a un preu més elevat que el de l'oferta inicial (d'Apollo)”, ha escrit en una comunicació remesa aquest divendres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Tot i això, el Consell ha afegit que emetrà un informe expressant la seva opinió sobre la nova oferta en el moment oportú després de la seva autorització per la Comissió Nacional del Mercat de Valors i dins dels deu dies següent del termini d'acceptació de la oferta competidora.

La nova oferta s'adreça a la totalitat del capital social d'Applus, representat per 129.074.133 accions, de 0,10 euros de valor nominal cadascuna. L'efectivitat de l'oferta està condicionada a l'acceptació per part d'almenys 96.805.600 accions d'Applus, representatives del 75% del capital social amb dret de vot d'Applus. Així mateix, està condicionada a l'obtenció de les autoritzacions, sense condicions, de les autoritats en matèria de control de concentracions i de les autoritats regulatòries.

Els experts de Renta 4 recomanaven ahir no acceptar la nova OPA perquè, com la d'Apollo, consideren que ofereix un preu "insuficient".

"La nova oferta exerceix pressió sobre Apollo per fer una millora de l'oferta inicial. En realitzar-se, no se situaria per sota dels 10 euros per acció", opinen aquests analistes.

Noticias relacionadas

contador