ep jack patrick dorsey cofundador y consejero delegado de twitter
Rolf Vennenbernd/dpa - Archivo

Jack Dorsey, cofundador i conseller delegat de Twitter, ha anunciat una aportació de 1.000 milions de dòlars (922 milions d'euros) per finançar la lluita contra el Covid-19 i altres causes benèfiques, la qual cosa representa una donació d'un 28% de la seva fortuna personal.

  • 53,70$
  • 0,66%

Dorsey ha explicat al seu perfil en Twitter que realitzarà una transferència de 1.000 milions de dòlars des de la seva companyia de pagaments digitals Square, de la qual també és conseller delegat, per finançar la lluita contra el coronavirus. "Després de desarmar aquesta pandèmia, l'enfocament se centrarà en la salut i l'educació de la canalla, així com en l'UBI (renda bàsica universal)", ha indicat.

L'empresari ha precisat que la decisió de treure els fons de Square es deu al fet que actualment compta en aquesta companyia amb molta més presència, encara que ha subratllat que l'impacte d'aquests diners "hauria de beneficiar a totes dues companyies a llarg termini, perquè està ajudant a les persones".

"Les necessitats són cada vegada més urgents, i vull veure l'impacte durant la meva vida. Espero que això inspiri d'altres a fer una cosa similar. La vida és massa curta, així que fem tot el que puguem avui per ajudar la gent ara", ha reblat

A la fi del passat mes de març, Twitter va revisar a la baixa la seva previsió de resultats per al primer trimestre a conseqüència del creixent impacte de la pandèmia de Covid-19. D'aquesta manera, la xarxa social va anticipar una caiguda interanual dels seus ingressos, així com pèrdues operatives, malgrat haver registrat un fort increment del nombre d'usuaris diaris, que van assolir els 164 milions durant el primer trimestre, un 8% més que durant el quart trimestre de 2019.

Noticias relacionadas

contador