ubscbgrande

UBS, el major gestor de patrimonis del món, ha informat d'uns ingressos nets de 1.710 milions de dòlars durant el quart trimestre del 2020, xifra que suposa un augment del 137% respecte a l'any anterior.

  • 25,81Fr.
  • 0,62%

Els analistes esperaven que els ingressos fossin de 967 milions de dòlars durant el període de tres mesos, segons Refinitiv. Es produeix després que el banc suís informés d'uns ingressos nets de 2.100 milions de dòlars durant el tercer trimestre del l'any passat.

El creixement de dos dígits dels beneficis en la divisió de gestió de patrimonis i actius d'UBS va contribuir als resultats trimestrals.

No obstant això, tot i superar les expectatives dels analistes amb els seus resultats, UBS es va mostrar cautelós sobre les perspectives econòmiques.

"Els recents esdeveniments, incloent-hi la situació econòmica i política d'algunes grans economies i les tensions geopolítiques, han tornat a plantejar interrogants sobre la forma i el ritme de la recuperació", va dir el banc en la seva declaració de resultats.

"El creixent nombre d'infeccions i hospitalitzacions per la COVID-19, així com els tancaments i altres mesures similars imposades per controlar la pandèmia, se sumen a les preocupacions existents sobre la forma de la recuperació general i la gravetat i durada dels efectes de la pandèmia en determinats sectors econòmics", ha dit.

Noticias relacionadas

contador