ep banco bnp paribas
EUROPA PRESS

El banc francès BNP Paribas ha informat aquest dimecres que el seu benefici durant el segon trimestre s'ha mantingut estable i ha superat les expectatives tot i haver patit un fort impacte de les divises i que el seu negoci de banca corporativa i institucional s'hagi enfrontat a un entorn complicat.

  • 67,45€
  • -0,24%

El benefici net el segon trimestre va ser de 2.390 milions d'euros enfront dels 2.400 milions de l'any previ. L'import net de la xifra de negocis va pujar als 11.210 milions d'euros, un 2,5% més que durant el mateix període del 2017.

Els analistes esperaven que el banc amb seu a París reportés un benefici net de 2.070 milions d'euros i uns ingressos de 10.930 milions d'euros, segons el consens recollit per FactSet.

Mentre la debilitat continua en alguns dels seus negocis, el banc va trobar en altres el camí per millorar, com els préstecs al consum i les assegurances de vida.

El creixement econòmic als Estats Units també va elevar els guanys de BancWest. Els ingressos del banc nord-americà van pujar un 22%.

El bon comportament en la divisió de serveis financers internacionals també va compensar la debilitat d'altres àrees.

Noticias relacionadas

contador