ep duro felguera firmacontratobpla fabricacion12 equiposextracciongaspetroleoazerbaiyan
CEDIDA - Archivo
0,54€
  • 0,00€
  • 0,18%

Duro Felguera ha resultat adjudicatària d'un nou contracte amb Repsol contracte consistent en la realització de treballs metal·lúrgics, de refractari i de bastides a la unitat FCF (Fraccionament Catalític Fluïditzat) de la refineria de Repsol a La Corunya.

Els treballs en aquesta unitat crítica de la refineria tindran lloc a la parada general de manteniment al començament de l'any que, 2020, segons ha indicat la companyia a través de nota de premsa.

Aquesta adjudicació representa el segon contracte que Duro Felguera aconsegueix amb Repsol durant el transcurs d'aquest any. En aquest sentit, el març de 2019, la companyia asturiana va resultar adjudicatària de tres contractes per realitzar treballs metal·lúrgics i d'aïllament tèrmic a la parada de la refineria de Repsol-Petronor a Muskiz (Biscaia).

Duro Felguera va ser notícia aquest dimarts després de caure un 5% (tot i iniciar la sessió disparant-se). L'enginyeria asturiana va deixar enrere els números vermells en els seus comptes.

Entre gener i juny, la facturació va arribar als 178.400.000 d'euros, amb una cartera de comandes de 667.900.000 d'euros, després d'haver-hi incorporat nous clients com ExxonMobil, Repsol, Endesa, Cepsa o British Petroleum.

Després de la implementació del Pla Estratègic 2019-2023, el benefici brut d'explotació (Ebitda) també va augmentar fins als 10,8 milions d'euros durant el període, més que duplicant els quatre milions d'euros esperats en la seva última previsió.

Noticias relacionadas

contador