ep imagenla juntaaccionistasduro felguera
EUROPA PRESS.

L'empresa d'enginyeria Duro Felguera ha aprovat aquest dilluns l'acord de refinançament de la banca per un import de 233 milions d'euros mitjançant l'emissió de bons convertibles. Aquesta decisió, que s'ha adoptat durant una reunió extraordinària celebrada a Gijón, ha sortit endavant amb el suport del 99,65% del capital assistent.

  • 0,58€
  • -0,51%

D'altra banda, el consell ha acordat l'expulsió de l'expresident de Duro Felguera, Àngel del Valle, del consell d'administració amb un suport del 65,94% dels assistents. Aquesta proposta es va afegir a l'ordre del dia a petició d'un dels accionistes, segons han informat a Europa Press fonts de l'empresa.

Del Valle va renunciar a cobrar 1,2 milions d'indemnització al qual té dret segons la política de remuneracions aprovada durant la junta d'accionistes de divendres passat. D'aquesta manera, no se sumarà a la llarga llista d'empreses espanyoles que han retribuït molt generosament als gestors que les van portar a la ruïna.

L'enginyeria asturiana ha anunciat, a més, l'expulsió del seu expresident, Àngel del Valle, del seu consell

El president de Duro Felguera, Acacio Rodríguez, s'ha mostrat optimista després de l'aprovació d'ampliació de capital per 125 milions d'euros el passat 15 de juny i ha destacat que està "rebent l'interès de diversos inversors".

Duro Felguera va aprovar aquest juny un augment del capital social, més prima d'emissió, de 125,7 milions d'euros, la qual cosa posa en circulació 4.656 milions de noves accions ordinàries de 0,01 euros de valor nominal cadascuna, amb una prima de emissió de 0,017 euros.

Se subscriuran i desemborsaran íntegrament amb càrrec a aportacions dineràries, amb reconeixement del dret de subscripció preferent i amb previsió de subscripció incompleta.

Noticias relacionadas

contador