• Desenvoluparà els projectes en aliança amb el grup alemany Siemens
cbasia82j282
Duro Felguera lidera els avanços de la borsa espanyola després d'un nou contracte.

Les accions de Duro Felguera es disparen un 11% després d'adjudicar-se dos contractes a l’Argentina per valor de 108,5 milions de dòlars (uns 102,4 milions d'euros), segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,56€
  • -5,85%

En concret, el grup, a través de les seves participades DF Mompresa i Duro Felguera Argentina, ha constituït un consorci amb Siemens Energy i Siemens Argentina per a la construcció de dos cicles simples de 127 megawatts (MW) a Luján i quatre cicles simples de 254 MW a Matheu.

Per a l'execució dels treballs, s’han subscrit dos contractes 'clau en el pany' (EPC), un per cada emplaçament, amb les societats Stoneway Capital Corp. i Araucaria Energy. Duro Felguera és una companyia especialitzada en l'execució de projectes ‘clau en el pany’ per als sectors energètic, industrial i d’Oil & Gas: la prestació de serveis especialitzats per a la indústria i la fabricació de béns d'equip.

El preu de 108,5 milions de dòlars correspon únicament a l'execució dels treballs de DF Mompresa i Duro Felguera Argentina. El termini d'execució finalitza el pròxim 1 de desembre. Duro Felguera desenvolupa projectes integrals per a la construcció de tot tipus de centrals de generació elèctrica, instal·lacions per al tractament de minerals i la gestió de granels, plantes per a emmagatzematge de combustibles i altres instal·lacions dins el sector d’Oil & Gas. La companyia duu a terme tot el procés dels projectes: l’enginyeria, els subministraments, el muntatge, l’engegada, l’operació i el manteniment.

Noticias relacionadas

contador