Duro Felguera es dispara un 11% després de guanyar dos contractes a l’Argentina

Per a la construcció de quatre cicles simples de 381 megawatts

  • Desenvoluparà els projectes en aliança amb el grup alemany Siemens
Bolsamanía
Bolsamania | 16 feb, 2017 12:01
cbasia82j282
Duro Felguera lidera els avanços de la borsa espanyola després d'un nou contracte.

Les accions de Duro Felguera es disparen un 11% després d'adjudicar-se dos contractes a l’Argentina per valor de 108,5 milions de dòlars (uns 102,4 milions d'euros), segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Duro Felguera
0,604
  • -2,58%-0,02
  • Max: 0,63
  • Min: 0,59
  • Volume: -
  • MM 200 : 0,01
17:35 17/05/24

En concret, el grup, a través de les seves participades DF Mompresa i Duro Felguera Argentina, ha constituït un consorci amb Siemens Energy i Siemens Argentina per a la construcció de dos cicles simples de 127 megawatts (MW) a Luján i quatre cicles simples de 254 MW a Matheu.

Per a l'execució dels treballs, s’han subscrit dos contractes 'clau en el pany' (EPC), un per cada emplaçament, amb les societats Stoneway Capital Corp. i Araucaria Energy. Duro Felguera és una companyia especialitzada en l'execució de projectes ‘clau en el pany’ per als sectors energètic, industrial i d’Oil & Gas: la prestació de serveis especialitzats per a la indústria i la fabricació de béns d'equip.

El preu de 108,5 milions de dòlars correspon únicament a l'execució dels treballs de DF Mompresa i Duro Felguera Argentina. El termini d'execució finalitza el pròxim 1 de desembre. Duro Felguera desenvolupa projectes integrals per a la construcció de tot tipus de centrals de generació elèctrica, instal·lacions per al tractament de minerals i la gestió de granels, plantes per a emmagatzematge de combustibles i altres instal·lacions dins el sector d’Oil & Gas. La companyia duu a terme tot el procés dels projectes: l’enginyeria, els subministraments, el muntatge, l’engegada, l’operació i el manteniment.

contador