• El deute bancari de Duro Felguera és de 360 milions d'euros
  • La companyia es desploma un 19%
ep logo duro felguera
CEDIDA

Duro Felguera es desploma al Mercat Continu un 19% després del bloqueig de rescat per part dels seus creditors. Banc Santander, BBVA, Bankia, Sabadell i Caixabank no han acceptat el pla de refinançament de la companyia, tal com informa El Confidencial. A més, apunta que només compta amb una oferta de compra de Bybrook Capital.

  • 0,54€
  • 0,18%

El pla de refinançament consistia a capitalitzar la meitat dels 360 milions d'euros de deute i l'entrada de diners per a prop de 80 milions d'euros. Així, els bancs exigiran l'entrada d'un soci industrial o financer per acceptar el bescanvi parcial del deute per capital, operació que els convertiria en accionistes de la companyia per a prop del 40% de l'accionariat.

Segons El Confidencial, Duro Felguera només té una oferta per part de Bybrook Capital, que es quedaria amb el 51% de les accions. No obstant això, aquesta inversió es farà només si Santander i la resta de creditors accepten el pla de finançament. El passat mes de juliol, El Comercio va publicar que Acciona era una de les companyies que anava a entrar en l'accionariat. No obstant això, El Confidencial assegura que no ha presentat ofertes vinculants, ni Elecnor, tampoc.

Així, afegeix que Santander s'ha negat a donar nous avals a Duro Felguera, de manera que no pot presentar-se a concursos per adjudicar-se nous projectes. Duro Felguera va reconèixer el passat mes de març que estava sent assessorada per Rothschild durant el procés de buscar inversors. En opinió dels analistes de Sabadell, "si finalment hi ha acord seria positiu per a Duro Felguera".

Noticias relacionadas

contador