duro felguera bolsa portada buena
0,54€
  • 0,00€
  • 0,18%

Duro Felguera (+17%) ha sortit al pas aquest dijous per desmentir les informacions publicades en alguns mitjans com El Comercio, i aclarir que el seu rescat no ha estat aprovat per la SEPI. Així ho ha desmentit la pròpia enginyeria asturiana a través d'un fet rellevant enviat a la CNMV.

"La companyia comunica que a dia d'avui no té coneixement que s'hagi produït aquesta aprovació", afirma el grup al seu comunicat.

Cal recordar que, durant les últimes setmanes, les entitats tant nacionals i internacionals interessades a entrar al capital de Duro Felguera han posat precisament com a condició que aquest rescat a mans del Govern acabi tenint lloc. Així li ho han fet saber a Alantra, assessor financer de l'enginyeria en el seu procés de reestructuració.

Aquestes entitats creuen que en comptar amb l'Estat com a soci, es desbloquejaran també les negociacions amb la banca per refinançar el deute del grup.

Paral·lelament a aquestes converses i informacions, els sindicats eleven la seva pressió sobre Duro Felguera i demanen una solució per sortir de la "situació límit" en què asseguren que es troba l'asturiana.

Noticias relacionadas

contador