ep archivo   castillo de disney en disneyland paris eurodisney
CARLOS HERGUETA - Archivo

El gegant nord-americà de l'entreteniment The Walt Disney Company planeja una nova ronda de retallades massives d'ocupació per la setmana que ve. S'espera que suprimeixi milers de llocs de treball, incloent-hi al voltant del 15% del personal en la divisió d'entreteniment, segons han explicat fonts familiaritzades amb l'assumpte.

  • 105,35$
  • -0,45%

La notícia ha estat avançada per Bloomberg, i segons aquest mitjà les retallades afectaran les divisions de televisió, cinema, parcs temàtics, però també llocs corporatius, i es duran a terme a totes les regions on opera Disney. De fet, les fonts apunten que els treballadors afectats començaran a rebre la notificació d'acomiadament a partir del proper 24 d'abril.

Cal recordar que el mes de febrer passat Disney va anunciar un ajust de plantilla que afectava uns 7.000 llocs, que supera les 220.000 persones, com a part d'una estratègia general per retallar els costos anuals en 5.500 milions de dòlars.

Cap divisió de la companyia se salvarà d'aquesta ronda d'acomiadaments, i és que segons les fonts esmentades també hi haurà retallades a Disney Entertainment, que s'ha creat aquest any com a part de la reestructuració perquè fos la 'seu' de la producció de pel·lícules i televisió de la companyia, així com dels negocis de distribució, incloent la reproducció en continu.

Noticias relacionadas

contador