disney 100 concert 20230227140521

Walt Disney ha acomiadat el president de Marvel Entertainment, Isaac 'Ike' Perlmutter, com a part d'una campanya de reducció de costos. Tots els mitjans internacionals fan ressò d'aquesta notícia que la companyia no ha confirmat oficialment.

Perlmutter, de 80 anys, havia donat suport aquest any a l'intent fallit de l'accionista activista Nelson Peltz d'obtenir un lloc al consell corporatiu de Disney.

L'acomiadament formaria part d'una campanya de reducció de costos. The Wall Street Journal explica que Perlmutter va ser informat per telèfon aquest dimecres que Marvel Entertainment, una petita divisió centrada en productes de consum i gestionada per separat de Marvel Studios, era redundant i seria integrada en unitats de negoci més grans de la companyia.

Cal recordar que, aquest dilluns, Disney va començar a eliminar 7.000 llocs de treball, al voltant del 4% de la plantilla total mundial, com a part dels 5.500 milions de dòlars en retallades destinades a millorar els resultats financers i posicionar la companyia per al creixement impulsat per reproducció en continu.

contador