the-simpsons-disney-plus-600x352

Disney+ va arribar a Espanya el passat 24 de març, coincidint amb el confinament a què ens hem vist obligats per intentar frenar la pandèmia del coronavirus. Per contrarestar l'avorriment, ens hem llançat a descarregar aquesta plataforma de vídeo en 'streaming' que, en només una setmana, s'ha convertit en la segona aplicació més popular del nostre país.

  • 112,77$
  • -1,01%

Tant a la 'Play Store' d'Android com a l''App Store' d'Apple, Disney+ es troba entre les "més populars", encara que la companyia no ha facilitat encara una xifra de la xifra de descàrregues que ha registrat a Espanya des del seu llançament. Només la supera Zoom Cloud Meetings, una aplicació per a realitzar videotrucades grupals, amb molt demanda també durant aquest període de quarantena.

Disney+ compta a més amb un aliat estratègic: Els usuaris de Movistar, referent en la creació de continguts multimèdia i televisió privada, poden accedir a aquest nou servei de streaming. L'operador de Telefónica també té un acord similar amb Netflix.

La plataforma ofereix el millor de Disney, Pixar, Marvel, Star Wars i National Geographic, així com els nous Disney+ Originals: pel·lícules, programes d'entreteniment, documentals i sèries originals. Des del seu llançament es poden veure més de 25 Originals exclusius, 500 pel·lícules i 300 sèries.

Destaca l'esperada sèrie 'The Mandalorian', de l'univers de Star Wars, 'High School Musical: El Musical. La Sèrie', una versió moderna i creativa de la reeixida franquícia o 'El món segons Jeff Goldblum', que explora el sorprenent món d'objectes quotidians.

El confinament també s'ha imposat a molts altres països del món. Amb aquesta situació, seria d'esperar que els inversors es llancin a comprar accions de Disney, a l'espera que es dispari la seva facturació amb l'augment de les subscripcions a la seva plataforma de 'streaming'. No obstant això, cauen més d'un 20% des que va començar març, perquè s'ha vist obligada a tancar els seus parcs d'atraccions temàtics, una de les seves fonts d'ingressos principals.

ALTRES APLICACIONS POPULARS

El 'Top 5' de les aplicacions més populars d'Android el completen HouseParty, una xarxa social que permet xat grupal; TikTok, una plataforma per compartir vídeos curts; i Hangouts Meet, que serveix per a realitzar videotrucades. A Apple, TikTok cau dels cinc primers llocs i Skype ocupa el seu lloc.

Crida l'atenció que per a trobar a Netflix calgui baixar fins a la desena posició a la plataforma d'Android i a la setzena a la d'Apple. Això no significa que hagi perdut popularitat, sinó que moltes famílies ja tenien contractat el servei de la creadora de títols com 'Stranger Things' o 'Elit' abans que es declarés l'estat d'alarma.

Amazon Prime sí ha aprofitat el confinament per captar subscriptors. Aquesta aplicació és la vuitena més popular a Android i la dotzena a Apple, situant-se aquests dies per sobre de la totpoderosa Netflix.

Noticias relacionadas

contador