ep movistar y dinsey unen fuerzas
MOVISTAR+

Movistar serà l'aliat estratègic per a la distribució de Disney+ en el seu llançament a Espanya, segons han anunciat totes dues companyies. Els usuaris de Movistar podran accedir a nou servei de 'streaming' de Disney. Als seus continguts originals, Movistar+ hi suma ara la força de pel·lícules i sèries originals de Disney+.

El president de Telefónica España, Emilio Gayo, ha explicat que "després d'anys d'una sòlida relació entre Telefónica i Disney, ens fa especial il·lusió poder anunciar aquesta aliança". "Disney+ enriquirà l'experiència dels clients de Movistar, amb les millors històries de les cinc grans marques de Disney", ha subratllat.

Per part seva, el president de The Walt Disney Company EMEA, Jan Koeppen, ha assenyalat que estan "molt satisfets" de comptar amb Telefónica per al llançament de Disney+. "Això marca una nova i emocionant era d'entreteniment gràcies al contingut premium de la nostra cartera de marques, i estem desitjant que els clients de Movistar en gaudeixin".

Disney+ ofereix el millor de Disney, Pixar, Marvel, Star Wars i National Geographic, així com els nous Disney+ Originals: pel·lícules, programes d'entreteniment, documentals i sèries originals produïts per al servei de 'streaming'. En el llançament, més de 25 Originals exclusius, 500 pel·lícules i 300 sèries estaran disponibles a aquesta plataforma.

Entre els Disney+ Originals destaquen l'esperada sèrie 'The Mandalorian', de l'univers de Star Wars, 'High School Musical: El Musical. La Sèrie', una versió moderna i creativa de la reeixida franquícia o 'El món segons Jeff Goldblum', que explora el sorprenent món dels objectes quotidians.

Durant els propers dies, Movistar donarà els detalls sobre la forma en què els clients gaudiran de Disney+ i de la integració a l'oferta comercial.

Noticias relacionadas

contador