ep nave de dia
VGP PARK

DIA ha informat del tancament de la seva operació de refinançament. La companyia ha precisat que la totalitat de les condicions suspensives han quedat satisfetes, segons un comunicat enviat aquest dijous a la nit a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Dia

  • 0,01€
  • 0,78%

Un cop satisfetes aquestes condicions, DIA ha comunicat la modificació de l'acord de finançament sindicat en virtut del qual ha quedat estesa la data de venciment de part de les línies de finançament i de crèdit vigents amb societats de la companyia.

Addicionalment, DIA Retail ha subscrit amb alguns dels creditors sindicats determinats contractes de 'confirmació' i contractes de préstec (term loans) per import total de 50 milions, mitjançant els quals el grup DIA podrà disposar de liquiditat addicional per al seu negoci per import d'aquests 50 milions.

"Amb això queda culminada amb èxit l'operació global. La recapitalització DIA, gràcies a l'augment de capital en un import total de 1.027 milions, juntament amb l'alliberament corresponent de passius per import de 769 milions, l'obtenció de 258 milions de liquiditat addicional, l'extensió de la data de venciment de les Senior Facilities fins al 31 de desembre de 2025, l'extensió de la data de venciment dels bons de 2023 fins al 30 de juny de 2026, i els compromisos dels creditors sindicats corresponents de negociar de bona fe una extensió de les dates de venciment de les línies bilaterals, unit al finançament addicional obtinguda per import de 50 milions, han contribuït a reforçar i restaurar significativament el patrimoni de DIA, allunyant-la de la causa legal de dissolució per pèrdues i reduint substancialment l'endeutament financer del grup", detalla l'empresa al comunicat.

D'altra banda, DIA ha informat que publicarà els seus resultats corresponents al segon trimestre i primer semestre del 2021 el pròxim 15 de setembre abans de l'obertura de mercat.

Noticias relacionadas

contador