ep nave de dia
VGP PARK

Crida l'atenció que els títols de DIA continuïn a la zona de mínims anuals i històrics, sense ser capaç de construir cap violent rebot (fase de reacció) dins de l'inesgotable espiral baixista en la qual segueix immers el valor.

Dia

  • 0,01€
  • 1,57%
Análisis Técnico
S1
0.01
S2
0.0229
R1
0.0310
R2
0.0310
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Als mercats parlem del rebot del gat mort (dead cat bounce) quan després d'una forta caiguda, del -57% des de finals de juliol, el títol experimenta un important rebot en un determinat moment. Normalment, però, aquesta pujada es fa d'una forma poc sostenible i les caigudes se succeeixen de nou posteriorment. O el que és el mateix, a qualsevol gran caiguda més tard o més d'hora la segueix el seu rebot contra tendència o fase de reacció.

Però en el cas que ens ocupa la debilitat és de tal magnitud que aquest segueix, de moment, sense ser capaç de construir un rebot més o menys vertical. De fet, fins i tot per seguir caient, els preus necessiten importants rebots contra tendència. L'únic suport en aquest moment es troba als recents mínims històrics (0,0197) i com a resistència més immediata tenim l'últim màxims decreixent als 0,0229 euros. I no hi ha res més a dir, perquè no hi ha res. DIA és un valor per oblidar que, a més de perdre diners, ens fa perdre temps. No té sentit invertir en aquest tipus de valors per més que en algun ocasió pugui rebotar-se amb força. El preu al qual cotitza ja ho diu tot.

dia010921
Gràfic diari de DIA

Noticias relacionadas

contador