pallete plan accion

Deutsche Bank manté la seva aposta per Telefónica. Els analistes del banc alemany reiteren el seu consell de 'comprar' accions de la teleco, a més d'un preu objectiu de 10,6 euros, des dels seus actuals nivells de cotització en els 6,3 euros per acció.

  • 4,09€
  • 0,00%

Els de Pallete rendeixen comptes davant el mercat aquest dijous 20 de febrer i des de Deutsche no li auguren grans riscos i vents en contra a la seva valoració enguany.

Deutsche creu que el títol ja ha descomptat els riscos del mercat espanyol i aplaudeix la seva política de venda d'actius, que ha de ser un dels seus catalitzadors.

I si, els experts del banc germà creuen que el creixement de la teleco en el tercer trimestre de 2019 serà fluix però també asseguren que els temors d'altres analistes són infundats i els de Pallete aconseguiran mantenir la florida de la seva facturació en el mercat domèstic.

Des d'un punt de vista tècnic els analistes de Bolsamanía destaquen que els de Pallete han aconseguit superar recentment la resistència del curt termini que presenta en els 6,33 euros. De fet, apunten que "de manera imminent podríem acabar veient un atac al nivell dels 6,39 euros". I, d'aconseguir superar aquest nivell d'oferta, "és molt probable que puguem acabar veient un atac al nivell dels 6,80 euros".

Noticias relacionadas

contador