ep economia- deutsche bank espana gana 454 milloneseuros2018
DEUTSCHE BANK - Archivo
14,80€
  • 0,30€
  • 2,04%

El mal moment seguirà per a la banca. Així ho assegura Berenberg. La companyia d'anàlisi alemanya reconeix que "encara queden vents en contra a l'horitzó" per al sector. I aprofita per reiterar el seu consell de 'vendre' Deutsche Bank que, al seu torn, es manté com la seva entitat favorita en què posar-se 'curt'.

Berenberg rebaixa, a més, el preu objectiu de Deutsche Bank des dels 6 euros als 5,50 euros. El banc cotitza a nivells dels 7,14 euros per acció per la qual cosa li atorga un potencial encara més baixa.

La companyia d'anàlisi manté la seva posició "prudent" respecte als bancs. En el cas de Deutsche, subratlla que "el seu pla de reestructuració presenta un risc d'execució i li deixa molt poc marge d'error". L'altra cara de la moneda dins el sector són Citi, Barclays i UBS, els valors favorits de Berenberg.

Respecte a aquesta reestructuració de Detusche, Berenberg assenyala que "és més radical que els seus esforços anteriors i, al mateix temps, li suposarà un cost més gran". A més, creu que s'exposa "a una pèrdua d'ingressos i clients" de seguir endavant amb els seus plans.

Plouria sobre mullat per al banc alemany que ja s'enfronta als vents en contra compartits pel sector, com l'era de tipus baixos (i fins i tot negatius). Amb tot això sobre la taula, Berenberg creu que "hi ha importants riscos a la baixa" en Deutsche.

Noticias relacionadas

contador